Jacob de Haan (* 1959)

Dances & Sonnets

Concert and Contest Collection CBHA

J. de Haan: Dances & Sonnets, Blasorch (Pa+St) (0)
voorHarmonieorkest
UitgavePartituur, losse partijen
Artikelnr.678694
Auteur / ComponistJacob de Haan
Moeilijkheidmedium
Maten23 × 30,5 cm
Duur11 minuten
Uitgavejaar2010
Uitgever / ProducentDe Haske
Productie nr.DHP 1104959-010
ISMN9790035059913

Beschrijving

Dances & Sonnets is een werk waarin 19de-eeuwse dans en poëzie elkaar ontmoeten. In het middelpunt van het werk staan dansen die populair waren in de vissershavens langs de Nederlandse Noordzeekust en de voormalige Zuiderzee. In het werk wisselen ze af met een reeks gedichten die door één of meerdere lezers voorgedragen kunnen worden. De gedichten worden begeleid door de zachte en hardhitmakende muziek van het blaasorkest. Voor de uitvoering van Dances & Sonnets kunnen de door de componist voorgestelde sonetten of gedichten in elke taal gekozen worden. Een uitvoering van Dances & Sonnets kan ook verrijkt worden door een scenische uitvoering, maar kan ook puur instrumentaal uitgevoerd worden.

193,60  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven