Jacob de Haan (* 1959)

Eventide

Song of Liberation

J. de Haan: Eventide, Blaso (Pa+St) (0)
voorHarmonieorkest
UitgavePartituur, losse partijen
Artikelnr.872965
Auteur / ComponistJacob de Haan
Moeilijkheidmakkelijk
TalenDuits, Engels, Frans, Nederlands
Maten21 × 29,7 cm
Uitgavejaar2006
Uitgever / ProducentDe Haske
Productie nr.DHP 1063759
ISMN9790035054970

Beschrijving

Eventide heeft als thema de bevrijding van Europa aan het eind van de Tweede Wereldoorlog. Na een gedragen inleiding komt de melodie van de in oorlogstijd veel gezongen hymne Abide with Me aan bod. Dan volgen er variatiesop dit thema, die ten slotte uitmonden in het magistrale slotthema, dat de uiteindelijke bevrijding verbeeldt.

112,10  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven