Jan de Haan (* 1951)

Van Toeten & Blazen

Een introductie van het fanfareorkest

J. de Haan: Van Toeten & Blazen, Fanf (Pa+St) (0)
voorFanfareorkest
UitgavePartituur, losse partijen
Artikelnr.861702
Auteur / ComponistJan de Haan
Moeilijkheidgevorderd
TaalNederlands
Uitgavejaar2019
Uitgever / ProducentDe Haske
Productie nr.DHP 1196202-020
ISMN9790035243817

Beschrijving

De eerste indruk is vaak bepalend voor het succes van een ontmoeting en het verdere contact. Vaak wordt bij de kennismaking een visitekaartje aangeboden. Van Toeten & Blazen – een introductie van het fanfareorkest – is zo’n visitekaartje: een muzikaal verhaal dat luisteraars enthousiast maakt voor dit prachtige fenomeen van de Lage Landen. Met dit werk van Jan de Haan, gecomponeerd op een tekst van Andries de Haan, wordt het fanfareorkest op een sfeervolle manier in de schijnwerpers gezet. Het is een uitstekende optie voor een jaarlijks concert of een festival, maar het kan ook worden gebruikt voor een presentatie op scholen of bij andere gelegenheden: Van Toeten &Blazen is daarmee een multifunctionele compositie. De instrumenten worden op speelse en attractieve wijze door een verteller geïntroduceerd. De tekst kan naar eigen inzicht aan bijzondere situaties worden aangepast. Bij het slagwerk kan het voorkomen dat bepaalde instrumenten niet aanwezig zijn: in dat geval kunnen er eenvoudig passages worden weggelaten.

214,00  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven