Jacob de Haan (* 1959)

Vosgian Pictures

Concert and Contest Collection CBHA

voorHarmonieorkest
UitgavePartituur, losse partijen
Artikelnr.1653377
Auteur / ComponistJacob de Haan
Moeilijkheidmakkelijkmedium
Duur8:30 minuten
Uitgavejaar2023
Uitgever / ProducentDe Haske
Productie nr.DHP 1236503-010
ISMN9790035255018

Beschrijving

Dit driedelige werk beschrijft de mooie Vogezen, een bekende middelhoge bergketen in het noordoosten van Frankrijk. De schoonheid van het gebied komt afwisselend tot uiting in langzame passages, actieve gedeelten, meeslepende muzikale schilderingen, serene fragmenten en lyrische beschrijvingen, met in het derde deel een prachtige hymne die uitmondt in een glorieus slot.

We gebruiken YouTube om video-inhoud in te sluiten. Deze Google-service heeft zijn eigen cookies en kan gegevens over uw activiteit verzamelen. Meer informatie vindt u in de gegevensbeschermingsverklaring van de aanbieder. We hebben uw toestemming nodig om YouTube-video's weer te geven:

Bekijk YouTube-inhoud
117,20  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst

Aanverwante artikelen

J. de Haan: Vosgian Pictures, Blaso (Part.)
Jacob de Haan

Vosgian Pictures

Concert and Contest Collection CBHA

voor: Harmonieorkest

Partituur

Artikelnr.: 1653374

23,50  €incl. BTW, plus verzendkosten
Levertijd: 1–2 weken (nl)
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven