Peter den Ouden

Kijkliedjes 1 & 2

Voor iedereen die met kleuters en kinderen wil zingen of plaatjes kijken!

Kijkliedjes 1 & 2 (0)
voorZangstem
UitgaveBladmuziek
Artikelnr.773782
Auteur / ComponistPeter den Ouden
TaalNederlands
Omvang28 pagina’s
Uitgavejaar2017
Uitgever / ProducentToorts
Productie nr.UDT9060208564
ISBN9789060208564

Beschrijving

Dertien bekende kinderliedjes uit de bundeltjes Kijkliedjes 1 en Kijkliedjes 2 staan nu in een boekje bij elkaar.

De liedjes zijn op een ongebruikelijke wijze uitgevoerd. Twee vormen van muzieknotatie zijn samengevoegd: het traditionele notenschrift en de grafische notatie. Laatstgenoemde vorm vindt men terug in de schitterende tekeningen van Bert de Rue, die het verloop van de melodie nauwkeurig volgen. Het verschil in toonhoogte én de duur van de tonen komen in de tekeningen tot uitdrukking.

Het bij de tekeningen afgebeelde notenschrift werd door Peter den Ouden voorzien van een eenvoudige pianopartij, die de sfeer van de liedjes op een speelse manier weergeeft.

16,10  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven