Julius Fučík (1872 – 1916)

Triglav

Slovenian March - Slowenischer Marsch, opus 72

Placeholder image
voorHarmonieorkest
UitgavePartituur, losse partijen
Artikelnr.865068
Auteur / ComponistJulius Fučík
ArrangeurWil van der Beek
Moeilijkheidmakkelijk
TalenDuits, Engels, Frans, Nederlands
Maten30,5 × 22,9 cm
Uitgavejaar2010
Uitgever / ProducentDe Haske
Productie nr.DHP 1104964
ISMN9790035059951

Beschrijving

Julius Fucík heeft meer dan honderd werken geschreven: kamermuziek en pianostukken, maar ook composities voor symfonieorkest en koor. Verder vervaardigde hij talrijke werken voor blaasorkest. Hij wordt daarom ook wel de ‘Boheemse Sousa’ genoemd.Triglav (uit 1900) is een oorspronkelijke mars, waarvan de titel verwijst naar de hoogste berg van Slovenië. Wil van der Beek heeft de mars voor een moderne blaasorkestbezetting bewerkt.

92,70  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven