Oscar Hammerstein II (1895 – 1960), Richard Rodgers (1902 – 1979)

You'll Never Walk Alone

Scherzando Pop, Film and Show

voorHarmonieorkest
UitgavePartituur
Artikelnr.814030
Auteur / ComponistOscar Hammerstein II, Richard Rodgers
ArrangeurLarry Foster
Moeilijkheidmakkelijk
Omvang24 pagina’s
Uitgavejaar1998
Uitgever / ProducentHal Leonard
Productie nr.0383-98-140 DHE
ISMN9790035022719

Beschrijving

You'll Never Walk Alone is in de loop der jaren een echte voetbalhymne geworden. Het is een hele sensatie als dit nummer in een groot stadion vol voetbalfans massal wordt meegezongen. Het werd oorspronkelijk in 1963 opgenomendoor Gerry and the Pacemakers. Daarna is het gezongen door vele grote artiesten, onder wie Elvis Presley en Ella Fitzgerald. In ons land is deversie van Lee Touwers natuurlijk heel bekend. You'll Never Walk Alone is fantastischals voetbal song, maar ook een mooi nummer op zich.

We gebruiken YouTube om video-inhoud in te sluiten. Deze Google-service heeft zijn eigen cookies en kan gegevens over uw activiteit verzamelen. Meer informatie vindt u in de gegevensbeschermingsverklaring van de aanbieder. We hebben uw toestemming nodig om YouTube-video's weer te geven:

Bekijk YouTube-inhoud
17,40  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven