Uw Stretta team

Astrid Baur
Verzend manager

Astrid Baur

De Schongauer heeft haar hart verloren aan Franken en Stretta. Ze voelt zich hier zeer comfortabel en mist haar vroegere beroep als bioloog nul.
Rosy Bausewein
Verzending

Rosy Bausewein

Bij Rosy gaat alles soepel en betrouwbaar. De allrounder voorziet zijn collega’s niet alleen graag van koffie en zelfgemaakte snacks, maar verpakt ook de vele wensen van de klant met veel verve en liefde. Ze speelt ook piano, is fitness trainer voor de sportclub, houdt van bakken en koken en zorgt voor haar drie kinderen.
Kaled Dabboussi
Artikelredactie, muzieknotatie

Kaled Dabboussi

Kaled heeft alles te maken met de muziek. Hij begon al op jonge leeftijd piano en trompet te spelen en studeerde musicologie na zijn afstuderen aan de middelbare school. Ondertussen ontwikkelde hij zijn liefde voor de muziektheorie in het algemeen en de barokke basso continuo in het bijzonder. Daarnaast componeert hij. Bij Stretta vindt hij het erg leuk in de artikelredactie en muzieknotatie waar hij al zijn vaardigheden kan inbrengen.
Franziska Ehrl
Klantenservice, inkoop

Franziska Ehrl

Franzi maakt al muziek sinds haar vijfde jaar ze speelt piano, fluit en altsaxofoon. In haar studie muziekwetenschap en muziekpedagogie heeft ze haar interesse verder ontwikkeld. Maar koorzang ligt haar bijzonder na aan het hart omdat het mensen verenigt door de stem. Bij Stretta is ze blij om met al haar klanten in contact te komen om zo goed mogelijk aan hun behoeften te voldoen.
Ralf Eickhoff
Artikelredactie, muzieknotatie

Ralf Eickhoff

Ralf heeft in zijn leven veel meegemaakt door middel van muziek. Na zijn studie in Boedapest werkte de schoolmuzikant en dirigent enkele jaren in IJsland aan een muziekschool. Toch konden de eilandbewoners zijn hart niet veroveren – dat klopt voor de Hongaarse volksmuziek en de Centraal-Oost-Europese geschiedenis. Ralf heeft daarom de beste voorwaarden voor klantenservice en artikelredactie.
Stephanie Hanf
Goederenontvangst, magazijn, verzending

Stephanie Hanf

Stephanie is een zanger en freelance muzikant die over de hele wereld reist. Ze is lid van het Bayreuth Festival Choir en zingt in het RIAS Kamerkoor. De moeder van drie kinderen ondersteunt het Stretta-team bij het binnenkomen van goederen en verzending en voelt zich zeer comfortabel. Vooral de flexibele werktijden geven haar voldoende vrijheid om er voor het gezin te zijn en tegelijkertijd te zingen.
Anna Kneißl
Klantenservice, printdesign

Anna Kneißl

De musicoloog en muziekpedagoog Anna Kneißl werkt sinds 2013 bij Stretta. Ze speelt piano en blokfluit. Anna bewerkt enthousiast alle aanvragen van onze klanten – hoe ongebruikelijker, hoe beter!
Michael Knöfel
Verzending, magazijn

Michael Knöfel

Michael is een sociaal ingesteld persoon: hij studeert politieke en sociale wetenschappen, helpt bij de voedselbank in Würzburg en is actief betrokken bij de hulpverlening aan vluchtelingen. Zijn hulp wordt zeer gewaardeerd bij het verzenden van pakketjes voor Stretta. Hij houdt vooral van de afwisseling en flexibiliteit. Muzikaal gezien is de geboren Dresdener het meest geïnteresseerd in Indie stijl.
Alexandra Kuntz
Mediavormgeving

Alexandra Kuntz

Alexandra komt uit een muzikale familie waar veel thuismuziek is gemaakt. Zo leerde ze viool en drums in haar jeugd. Maar toen veranderde de moeder van twee dochters haar professionele oriëntatie. Als opgeleid media-ontwerper en communicatiespecialist is zij bij Stretta verantwoordelijk voor het design – zowel online als offline.
Jenny Lobinger
Goederenontvangst, magazijn

Jenny Lobinger

Jenny kwam naar Stretta via een zwangerschapsvervanging en bleef. Door haar veelzijdigheid helpt ze graag in verschillende afdelingen. Ze zong veel met haar neven en nichten in een band op bruiloften en familiefeesten. Ondertussen luistert ze graag naar Hip Hop en R&B. Ze verdeelt haar vrije tijd tussen wellness en haar geliefde vrienden. Ze houdt vooral van de diversiteit en de goede werksfeer bij Stretta.
Jens Mennig
Beeld- en geluidsvoorbeelden

Jens Mennig

Jens werkt sinds 2012 voor Stretta en is opgeleid als groothandelaar. Hij houdt van tafeltennis en het luisteren naar muziek. Hij ziet Stretta als een groot gezin waarin aangenaam werken mogelijk is.
Nadine Oeckler
Boekhouding

Nadine Oeckler

Nadine is opgeleid als belastingadviseur en ondersteunt Stretta met haar uitgebreide kennis van balansadministratie. Stretta ondersteunt Nadine actief, zodat ze haar werk en haar gezin kan combineren met haar drie kleine dochters – hiervoor en vanwege de zeer goede sfeer in het team houdt ze van Stretta Music.
Thomas Pauschert
Muzieknotatie

Thomas Pauschert

David Rauh
Artikelredactie, marketing

David Rauh

In David’s leven neemt muziek een grote ruimte in beslag: improviseren op piano of gitaar, spelen in een reggaeband – of gewoon muziek luisteren. De musicoloog speelt zelden met noten, maar houdt ervan om zich onder te dompelen in het lezen van partituren om elk detail van de muziek te begrijpen. Dat zijn de beste voorwaarden om artikelredactie en marketing bij Stretta te ondersteunen.
Matthias Rauh
Beeld- en geluidsvoorbeelden

Matthias Rauh

Matthias is een echte Stretta-veteraan – hij maakt sinds 2006 deel uit van het team. De inwoner van Neder-Franken houdt vooral van het feit dat zijn werk dicht bij de muziek staat, omdat hij in zijn vrije tijd al op jonge leeftijd gepassioneerd tafeltennis en piano speelt. Zijn absolute favoriet is Johann Sebastian Bach.
Cornelia Riethmüller
Artikelredactie

Cornelia Riethmüller

Een onstuitbare powervrouw vol leven en passie voor muziek uit Oostenrijk. Cornelia heeft hobo gestudeerd. Cornelia speelt regelmatig met het Neurenberg Symfonie Orkest en geeft ook les in haar favoriete instrument. Ze is over de wereld gereisd en is nu happy bij Stretta.
Mihaela Roman
Goederenontvangst, magazijn, verzending

Mihaela Roman

Geboren in Roemenië, houdt ze van alles wat met muziek te maken heeft. Ze speelt niet alleen gitaar en zingt, de getrainde binnenhuisarchitect transformeert ook oude instrumenten in lampen of ander meubilair. Werken op de inkomende goederenafdeling en verzendafdeling van Stretta is daarom een perfecte match voor Mihaela.
Robert Roman
Goederenontvangst, magazijn, verzending

Robert Roman

Heike Schlör
Goederenontvangst, magazijn, verzending

Heike Schlör

Heike leerde als kind de dwarsfluit spelen en speelde in een blaasorkest. Tegenwoordig is ze sportief in haar vrije tijd, en voelt zich erg thuis bij Stretta. Wanneer ze niet op pad is voor haar gezin van vier, ondersteunt de powervrouw het verzendteam actief.
Christine Schmitt
Goederenontvangst, magazijn, verzending

Christine Schmitt

Christine is dol op haar gevarieerde werk en haar collega’s bij Stretta sinds 2013. Ze is de goede ziel in het verzendteam en voorziet iedereen graag met zelfgemaakte koekjes en snacks.
Robin Schulte-Uentrop
IT-ontwikkeling

Robin Schulte-Uentrop

Hij kwam vier jaar geleden als wiskundeleraar voor de kinderen van het gezin en bleef als softwareontwikkelaar. Zo kan het soms gaan als je op Stretta jong en getalenteerd bent. Robin vindt het leuk om zijn ideeën te ontwikkelen en ze snel te zien uitvoeren. Bij Stretta heeft hij de mogelijkheid om creatief en resultaatgericht te werken. Maar zijn grote liefde is muziek: hij houdt van piano spelen en zingt in een koor.
Holger Slowik
Redactie management, muzieknotatie

Holger Slowik

De afgestudeerde musicoloog speelt slagwerk, houdt van analoge noten en de service van Stretta. "Partituren zijn prachtig!
Iris Strauß
Controlling, vorderingen

Iris Strauß

De sportieve Iris kwam naar Stretta door een gelukkig toeval. Ze zorgt met veel energie en altijd in een goed humeur voor alles wat met de boekhouding te maken heeft. Vroeger zong ze heel kundig met haar nu volwassen kinderen en luistert nu graag naar zachte popmuziek.
Sonja Taubert
Klantenservice, inkoop

Sonja Taubert

De muziekverkoopster heeft met Stretta haar weg terug gevonden in de muziekindustrie. Ze geniet van geconcentreerd werk en telefonisch contact met klanten thuis. Zelf speelt ze piano en klarinet – geïnspireerd door de zonnige uitgestrektheid van Zuid-Frankrijk, haar tweede thuisland.
Johan van Slageren
Algemeen directeur

Johan van Slageren

Johan woont in Stretta. Zijn enthousiasme en grote liefde voor muziek drijven het bedrijf vooruit. Met zijn vele talenten en zijn professionele opleiding tot Kapellmeister is hij ook in staat om inspirerende ideeën in een breed scala van taken om te zetten en tot succes te leiden. Zijn esprit leidt het hele team naar een krachtig en sympathiek geheel. Als hij nog tijd over heeft, speelt hij graag jazz in zijn combo, of componeert hij voor verschillende bezettingen.
Marlena van Slageren
Verzending, magazijn

Marlena van Slageren

Sinds 2014 is zij betrokken bij de verzending en verzending van goederen. De gepassioneerde zanger, pianist en gitarist verdient naast zijn schooltijd bij Stretta een paar euro’s. Door het bijwonen van een internationale school in Wenen staat de wereld van de muziek voor haar open.
Vincent van Slageren
Magazijn

Vincent van Slageren

Vincent bespeelt niet alleen één, maar ook drie instrumenten! Naast piano en zang houdt hij van de akoestische gitaar, die hij ook in verschillende bands speelt. Naast de muziek heeft hij nog tijd voor zijn andere hobby’s softair spelen en bergafwaarts rijden. Bij Stretta werkt hij van tijd tot tijd in de verzendafdeling.
Moritz Wessiepe
IT-ontwikkeling, muzieknotatie

Moritz Wessiepe

Philipp Wessiepe
IT-ontwikkeling

Philipp Wessiepe

Philipp studeert informatica aan de Universiteit van Bayreuth en ontwikkelt als student ingenieuze hulpmiddelen die het werk voor alle medewerkers in het bedrijf gemakkelijker maken. Als kind bouwde hij al graag computergestuurde robots met Fischertechnik. Nu vult het werk bij Stretta zijn digitale onderzoeksdrang aan.
Udo Wessiepe
Algemeen directeur

Udo Wessiepe

Het multitalent werkt met veel energie en passie aan de architectuur van het huis Stretta. Er is geen gebied dat hij met zijn kennis niet vooruitgaat. Met Stretta heeft de opgeleide Kapellmeister een taak gevonden die overeenkomt met zijn grote drang om nieuwe dingen naar succes te leiden. Udo woont met zijn gezin in de buurt van München en houdt van de nabijgelegen bergen – in de zomer kunt u hem daar klimmen of mountainbiken, in de winter op de skipiste.
Stefan Wirsing
Klantenservice, inkoop

Stefan Wirsing

Stefan heeft een gevarieerde muzieksmaak - hij zingt in een rockband en tijdens zijn studie musicologie ontdekte hij zijn enthousiasme voor klassieke muziek. Vandaag de dag adviseert hij klanten van Stretta in de klantenservice over al hun vragen. In zijn werk waardeert de gepassioneerde krijgskunstenaar vooral de korte afstanden tot het werk en de leuke collega’s.
Zoey
Hond moet zijn

Zoey

De zwarte bontknobbel strekte zich uit in de wind en genietend van de zon voor het huis – dat is Zoey. Populair aan alle kanten en altijd te weinig gestreeld, ze wikkelt de benen met Stretta. Zoey is een groot talent in het koor en bij de voerbak.