Dean Jones

West of the Mississippi

Dean Jones: West of the Mississippi (Pa+St) (0)
voor:
Fanfare Band/Flex
Uitgave:
Partituur, losse partijen
Artikelnr.:
1643219
Auteur / Componist:
Dean Jones
Moeilijkheid:
makkelijk
Duur:
6:00 minuten
Uitgavejaar:
2023
Uitgever / Producent:
Productie nr.:
023724060

Beschrijving

0 Full Score A3 - 1 Full Score - 0 Clarinet III - 0 Alto Clarinet Eb - 2 Alto Saxophone II - 1 Cornet Eb - 2 Tuba C - 1 Percussion I - 1 Percussion II - 1 Drums - 1 Glockenspiel - 0 viola (AC) - 0 Part 1 in C - 0 Part 1 in C - 5 Part 1 in Bb - 1 Part 1 in Eb - 5 Part 2 in Bb - 0 Part 2 in C - 2 Part 2 in Eb - 2 Part 2 in F - 2 Part 3 in C (BC) - 2 Part 3 in Bb (BC) - 3 Part 3 in Bb (TC) - 1 Part 3 in Eb (TC) - 1 Part 3 in F - 2 Part 4 in Bb (TC) - 3 Part 4 in C (BC) - 2 Part 4 in Bb (BC) - 1 Part 5 in Bb (BC) - 2 Part 5 in Bb (TC) - 2 Part 5 in C (BC) - 2 Part 5 in Eb (TC) - 1 Part 5 in Eb, (BC)

Amerika heeft altijd iets avontuurlijks waardoor het een spannend onderwerp is om over te schrijven. De 3 staten die in me opkwamen bij het samenstellen van een muziekstuk waren: Californië, Hawaï en Texas.
We beginnen onze Amerikaanse reis aan de westkust....
Californië biedt al meer dan 100 jaar veel op het gebied van film en muziek. Door dit gevoel van vrije expressie te combineren met de 'Surfing' cultuur, heeft dit eerste deel van het stuk een easy-going, fun gevoel in een pop idioom. Misschien is het dragen van een zonnebril wel een goede look voor dit gedeelte!
We gaan nu nog verder naar het westen, naar het eiland Hawaii, waar het vrije en gemakkelijke naar een nieuw niveau gaat! Het gebruik van chromatiek is een kenmerk van Hawaiiaanse melodieën en heeft een gevoel van 'glijden' tussen noten dat op de een of andere manier het gevoel van leven op een tropisch eiland samenvat! Veel plezier met deze sectie en een Hawaiiaanse slinger om te dragen!
Terug naar het vasteland van de Verenigde Staten en de fantastische staat Texas! Hier hebben we het concept van de ouderwetse rodeo en het 'Wilde Westen'. Tot op de dag van vandaag wordt de cultuur van paarden, cowboys en verhalen over avontuur gevierd in plaatsen als Fort Worth. De muziek vat een aantal van deze thema's en heeft een leuke en plezierige ... zet je Cowboyhoeden maar klaar en geniet van de finale!

We gebruiken YouTube om video-inhoud in te sluiten. Deze Google-service heeft zijn eigen cookies en kan gegevens over uw activiteit verzamelen. Meer informatie vindt u in de gegevensbeschermingsverklaring van de aanbieder. We hebben uw toestemming nodig om YouTube-video's weer te geven:

Bekijk YouTube-inhoud

We gebruiken YouTube om video-inhoud in te sluiten. Deze Google-service heeft zijn eigen cookies en kan gegevens over uw activiteit verzamelen. Meer informatie vindt u in de gegevensbeschermingsverklaring van de aanbieder. We hebben uw toestemming nodig om YouTube-video's weer te geven:

Bekijk YouTube-inhoud
88,90  €
Levertijd: 1–3 weken
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven