Tablethouder incl. statief

K&M 19793
black

Tablet-PC-Stativ K&M 19793 (0)Tablet-PC-Stativ K&M 19793 (1)Tablet-PC-Stativ K&M 19793 (2)
Uitgave
Artikelnr.666801
Uitgever / ProducentKönig & Meyer
Productie nr.19793-316-55
EAN4016842829347

Beschrijving

Houd je tablet stevig vast: Deze universele tablethouder kan zonder gereedschap worden aangepast aan verschillende tabletformaten en houdt je tablet veilig en effectief vast.

Of het nu op het podium, in een oefenruimte of thuis is - dankzij de 3/8" binnendraad kan de houder snel en eenvoudig aan elk gangbaar microfoonstatief worden bevestigd.

De individueel verstelbare draagarmen zijn geschikt voor het gebruik van tablets in hoogte van 222 tot 334 mm en breedte van 128 tot 232 mm (bijvoorbeeld iPad, iPad Air, iPad Pro, Amazon Fire HDX 8.9, Samsung Galaxy Tab vanaf 9.7, Google Nexus 9, Asus Transformer of Microsoft Surface evenals Surface Pro). De diepte van de tablet kan variëren tussen 6 en 11 mm.

Bij het eerste gebruik van de tablethouder kunnen de draagarmen ingesteld worden door de klemschroeven aan te passen aan de grootte en diepte van de tablet. Bij elk volgend gebruik kan de tablet dan snel en eenvoudig worden bevestigd en losgemaakt via een een kliksluiting. Dit zorgt voor maximale flexibiliteit en mobiliteit.

Een vleugelmoer maakt het mogelijk om de hoek aan te passen, aan de individuele gebruiker. De tablet kan eenvoudig gedraaid worden tussen portret en landschap perspectief. De tablet wordt stevig op zijn plaats gehouden, er is geen gevaar dat de tablet vanzelf van positie verandert.

NB Dit product betreft de tablethouder (K&M 19790) + verstelbaar statief (700 - 1550 mm).

84,30  €
Levertijd: 2–4 weken
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven