Jan Van der Roost (* 1956)

Contemplation

Doloroso e Contemplativo

J. Van der Roost: Contemplation (Part.) (0)
voorConcert Band/Harmonie and Clarinet
UitgavePartituur
Artikelnr.863037
Auteur / ComponistJan Van der Roost
Moeilijkheidzeer moeilijk
TalenDuits, Engels, Frans, Nederlands
Uitgavejaar2017
Uitgever / ProducentDe Haske
Productie nr.DHP 1175741-140
ISMN9790035234600

Beschrijving

Contemplation is het eerste deel uit het Clarinet Concerto van Jan Van der Roost. Het werd geschreven in opdracht van Musica Reservata VOF (B) en is opgedragen aan Eddy Vanoosthuyse.
Een ietwat mysterieuze intro leidt via stijgende melodieën tot een eerste orkestrale climax, waarna de solist zijn intrede doet, eerst met vooral fragmentarische muzikale gegevens, dan met langere melodische lijnen. Het orkest voert een muzikaledialoog met de solist en creëert een gepaste omkadering door middel van een ragfijne en kleurrijke instrumentatie. Naar het slot toe wordt de beginsfeer weer opgezocht, en de solist eindigt helemaal alleen met dezelfde noot als die waarmeehij begon.
Het concert is tevens als pianoreductie beschikbaar.

63,20  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven