Jan Van der Roost (* 1956)

Tanczi

Three Russian Dances

J. Van der Roost: Tanczi, Blaso (Pa+St) (0)
voorHarmonieorkest
UitgavePartituur, losse partijen
Artikelnr.871038
Auteur / ComponistJan Van der Roost
Moeilijkheidgevorderd
TalenDuits, Engels, Frans, Nederlands
Maten21 × 29,7 cm
Uitgavejaar2006
Uitgever / ProducentDe Haske
Productie nr.DHP 1064039
ISMN9790035055656

Beschrijving

Net als Rikudim, Puszta en Balkanya, eveneens van de hand van Jan Van der Roost, is deze kleurige en gevarieerde suite geschreven in de stijl van traditionele Russische muziek, zonder dat bestaande melodieën of thema’sals basis hebben gediend. Tanczi bevat een paar verrassende wendingen, maar ook vertrouwde klanken. Na de inleiding volgt een soort Trepak: een tamelijk snelle dans met fraaie thema’s. Het tweede deel (Garovot) isoverwegend langzaam en ademt enige melancholie, al laait tijdens een dynamischer middengedeelte de passie weer op. De Troika neemt ons ten slotte mee in een rendierslee door een weids sneeuwlandschap. Een werk vol afwisseing!

214,00  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven