Jimmy Van Heusen (1913 – 1990), Sammy Cahn (1913 – 1993)

Love and Marriage

De Haske Pop Collection

Placeholder image
voorBrass band
UitgavePartituur, losse partijen
Artikelnr.881084
Auteur / ComponistJimmy Van Heusen, Sammy Cahn
ArrangeurKlaas van der Woude
Moeilijkheidmedium
Uitgavejaar2000
Uitgever / ProducentDe Haske
Productie nr.1001967
ISMN9790035010112

Beschrijving

De Amerikaanse zanger en acteur Frank Sinatra (1915-1998) - ook wel The Voice of Ol’ Blue Eyes genoemd - werd vooral bekend door zijn unieke, charismatische stemgeluid en zijn persoonlijke interpretaties van zowel ballads als uptemponummers, met een onmiskenbaar eigen timing. Een van zijn beroemde songs is Love and Marriage: een krachtig nummer dat in het arrangement van Klaas van der Woude een breed publiek zal aanspreken.

79,50  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven