Admiral Spirit

Admiral Spirit, Brassb (Part.) (0)
voor:
Brass band
Uitgave:
Partituur
Artikelnr.:
986881
Moeilijkheid:
makkelijk
Uitgever / Producent:
Productie nr.:
GOB 000991-130
ISMN:
9790035218723

Beschrijving

De bemanning van het marineschip Admiral Spirit is druk bezig om het schip in optimale conditie de haven binnen te loodsen, de admiraal gaat namelijk het schip zelf inspecteren.
In het eerste deel (Allegro con spirito) horen weeen verklanking van het majestueuze schip en de zwoegende bemanning. Hoe beeldend zijn de emmertjes water welke overboord gaan (trombones).
In het tweede deel (Andante) vaart het schip de haven binnen. Het schip is gepoetsten technisch is alles in orde.
Derde deel (Allegro molto): De kapitein en zijn bemanning zijn nerveus (modulaties) en er wordt aan de finishing touch gewerkt. De Navy Band staat klaar om de admiraal te ontvangen! De admiraal kantrots zijn op het vlaggenschip.
Een schitterend speelwerk voor de lagere afdelingen!
Dit werk is opgenomen in het Klein repertorium, brassband - 5e divisie

27,50  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven