Hans Aerts (* 1958)

Country Scenes

Beriato Concert Works

H. Aerts: Country Scenes, Fanf (Pa+St) (0)
voorFanfare
UitgavePartituur, losse partijen
Artikelnr.999429
Auteur / ComponistHans Aerts
Moeilijkheidmakkelijkmedium
TalenDuits, Engels, Frans, Nederlands
Maten30,5 × 22,9 cm
Uitgavejaar2012
Uitgever / ProducentBeriato Music
Productie nr.BMP13012597
ISMN9790365223527

Beschrijving

Het werk Country Scenes neemt ons mee naar de periode van de vroege Engelse nederzettingen aan de Amerikaanse oostkust. Het openingsdeel, Daybreak, schildert het begin van de dag in een klein dorp, waar de bewoners aan hun dagelijkse arbeid beginnen. In het tweede deel, Procession, klinkt een breed uitgewerkte treurmars, die de verwevenheid van religie met het leven van alledag weerspiegelt. In het slotdeel, Village Dance, geschreven in een rondovorm, wordt de uitgelaten sfeer op een vrolijk dorpsfeest verklankt.

183,40  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven