Air from County Derry

Traditional
Windependence Apprentice Level Advanced

J. Kreines: Air from County Derry , Jblaso (Pa+St) (0)
voor:
Jeugd blaasorkest
Uitgave:
Partituur, losse partijen
Artikelnr.:
682171
Arrangeur:
Maten:
23 × 30,5 cm
Duur:
3:20 minuten
Uitgever / Producent:
Productie nr.:
BHI 6101979
ISMN:
9790051659746
UPC:
0073999893137

Beschrijving

Deze opvallende orkestratie van de Noord-Ierse melodie die ten grondslag ligt aan het nummer Danny Boy biedt de gelegenheid om de schoonheid van het nummer te verkennen door middel van brede en kleurrijke frasering, rijke harmonische beweging en subtiele tegenlijnen. De prachtige melodie wordt aan elke sectie doorgegeven, waardoor er een echt ensemblewerk ontstaat.

77,50  €
Levertijd: 3–6 werkdagen (Nederland)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven