All Aboard!

(This Train is Bound for Glory) Trombone Ensemble Feature

All Aboard! (Pa+St) (0)
voor:
Fanfare and Trombone[s]
Uitgave:
Partituur, losse partijen
Artikelnr.:
956721
Moeilijkheid:
medium
Talen:
Duits, Engels, Frans, Nederlands
Maten:
30,5 × 22,9 cm
Uitgavejaar:
2006
Uitgever / Producent:
Productie nr.:
CMP 1140-07-020
ISMN:
9790035088661

Beschrijving

All Aboard! verklankt een trein die maar nauwelijks op het spoor kan blijven omdat de wagons niet kunnen stoppen met dansen! In dit arrangement is de oude spiritual This Train is Bound for Glory verwerkt in een gospelboogie,waarbij de trombonesectie voor het voetlicht treedt. Tijdens de reis worden verschillende muzikale stations aangedaan. Dit werk loopt als een trein.

91,70  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven