Bert Appermont (* 1973)

Bert Appermont, The Source Concert Band/Harmonie Partitur + Stimmen

Beriato Chorales

B. Appermont: Bert Appermont, The Source Conc, Blaso (Pa+St) (0)

The Source

voorHarmonieorkest
UitgavePartituur, losse partijen
Artikelnr.765072
Auteur / ComponistBert Appermont
Moeilijkheidmedium
Uitgavejaar2019
Uitgever / ProducentBeriato Music
Productie nr.BMP19011684
ISMN9790365225569

Beschrijving

Verschillende elementen die de componist inspireerden, vormen het hart van dit werk. Allereerst de natuur: oneindig en onuitputtelijk, levenwekkend en krachtig, groter dan wij mensen kunnen bevatten. De componist gebruikt de gregoriaanse hymne ‘Veni Creator Spiritus’ als een soort leidmotief om dit idee te verklanken. Een tweede element was het overlijden van David Maslanka, een dierbare vriend van de componist, die in het werk met enkele muzikale ‘echo’s’ wordt geëerd. In de passage aan het slot kan er (optioneel) een koor meezingen in verschillende mogelijke bezettingen. The Source, gecomponeerd in opdracht van de Banda Giovanlie Regionale ANBIMA FVG uit Italië, iseen meeslepend en aangrijpend stuk muziek. Verschillende elementen die de componist inspireerden, vormen het hart van dit werk. Allereerst de natuur: oneindig en onuitputtelijk, levenwekkend en krachtig, groter dan wij mensen kunnen bevatten. De componist gebruikt de gregoriaanse hymne ‘Veni Creator Spiritus’ als een soort leidmotief om dit idee te verklanken. Een tweede element was het overlijden van David Maslanka, een dierbare vriend van de componist, die in het werk met enkele muzikale ‘echo’s’ wordt geëerd. In de passage aan het slot kan er (optioneel) een koor meezingen in verschillende mogelijke bezettingen. The Source, gecomponeerd in opdracht van de Banda Giovanlie Regionale ANBIMA FVG uit Italië, iseen meeslepend en aangrijpend stuk muziek.

139,60  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven