Bert Appermont (* 1973)

Biberussa

Konzertmarsch

B. Appermont: Biberussa, Blaso (Pa+St) (0)
voor:
Harmonieorkest
Uitgave:
Partituur, losse partijen
Artikelnr.:
999749
Auteur / Componist:
Moeilijkheid:
medium
Talen:
Duits, Engels, Frans, Nederlands
Maten:
30,5 × 22,9 cm
Uitgavejaar:
2010
Uitgever / Producent:
Productie nr.:
BMP9011431
ISMN:
9790365215676

Beschrijving

‘Biberussa’, de oude naam voor de Belgische gemeente Beverst, is een samenvoeging van de woorden ‘biber’ en ‘ussa’, die bever en rivier betekenen. Deze concertmars is dan ook gecomponeerd naar aanleiding van het honderdjarig bestaanvan de Koninklijke Harmonie ‘Ons Verlangen’ uit Beverst, tevens het orkest waar de componist zijn eerste muzikale stappen zette. Na de openingspassage weerklinkt een fier en hero sch thema. Als contrast volgt daarop een eenvoudigekoraalmelodie. Deze beide thema’s klinken daarna gelijktijdig in een grootse tuttipassage, gevolgd door een zangerig trio en een majestueuze herneming van het hoofdthema.

127,40  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven