Bert Appermont (* 1973)

Crazy for Christmas

Medley
Beriato Christmas Series

voorHarmonieorkest
UitgavePartituur
Artikelnr.999389
Auteur / ComponistBert Appermont
Moeilijkheidmedium
Omvang20 pagina’s
Duur5:20 minuten
Uitgavejaar2015
Uitgever / ProducentBeriato Music
Productie nr.BMP15015645
ISMN9790365224609

Beschrijving

Kerstmis is de tijd van het jaar waarin iedereen samenkomt: het is een feest van vrede, familie en vriendschap. Het selecteren van repertoire voor een kerstconcert valt niet altijd mee: het is lastig nieuwe arrangementen te vinden die uitdagend énleuk om te spelen zijn en bovendien het publiek zullen aanspreken. Crazy for Christmas van de Belgische componist Bert Appermont draagt al deze aspecten in zich. In dit arrangement worden canons en zelfs fuga’s gebruikt, en het slot isronduit spectaculair. Het werk is gebaseerd op Il est né le divin Enfant en Away in a Manger, maar verwijst ook naar Jingle Bells, Deck the Halls, The Twelve Days ofChristmas en Hark, the Herald Angels Sing.Echt lekker ‘crazy’!

25,50  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst

Aanverwante artikelen

B. Appermont: Crazy for Christmas, Blaso (Pa+St)
Bert Appermont

Crazy for Christmas

Medley
Beriato Christmas Series

voor: Harmonieorkest

Partituur, losse partijen

Artikelnr.: 765199

137,60  €incl. BTW, plus verzendkosten
Levertijd: 1–2 weken (nl)
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven