Bert Appermont (* 1973)

Four Original Warm-Ups For Band

Eröffnungswerke

B. Appermont: Four Original Warm-Ups For Band, Blaso (Pa+St) (0)
voor:
Harmonieorkest
Uitgave:
Partituur, losse partijen
Artikelnr.:
1001050
Auteur / Componist:
Uitgavejaar:
2006
Uitgever / Producent:
Productie nr.:
0605.1.329
ISMN:
9790365212354

Beschrijving

Door zijn ervaring als dirigent en jurylid is het Bert Appermont opgevallen dat heel wat orkesten kampen met typische speelproblemen: gebrek aan klankbeheersing, intonatiemoeilijkheden, onbeheerste articulatie en onvoldoende frasering.Dit inoefenen vraagt veel van een orkest en er is weinig materiaal voor handen dat ook nog eens aangenaam is om te spelen. Four Original Warm-Ups is dan ook bedoeld om dit te verbeteren in de vorm van vier prettige inspeelstukken.Deze behandelen elk een van de boven genoemde onderdelen, zonder dat de muziek saai in de oren klinkt. De vier delen hoeven niet na elkaar gespeeld te worden, maar kunnen ook afzonderlijk gebruikt worden voor repetitieof concert.

178,30  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven