Bert Appermont (* 1973)

Robinson Crusoe

B. Appermont: Robinson Crusoe, Blaso (Pa+St) (0)
voor:
Harmonieorkest
Uitgave:
Partituur, losse partijen
Artikelnr.:
603019
Auteur / Componist:
Moeilijkheid:
medium
Uitgavejaar:
2009
Uitgever / Producent:
Productie nr.:
0902.1.435
ISMN:
9790365215829

Beschrijving

Dit werk is gebaseerd op de wereldberoemde gelijknamige roman van Daniel Defoe uit 1719 en omschrijft in grote lijnen diens leven in vier typerende delen. Het eerste deel omschrijft zijn leven als zeeman. Het tweede deel is een indrukwekkend, stormachtig deel dat de schipbreuk die hij leidt omschrijft. Ook zijn gelukkige tijd met zijn vriend Vrijdag mag niet ontbreken en krijgt vorm door een melodieuze hymne. Het vierde deel tenslotte omschrijft de spannende confrontatie met de Kannibalen en zijn terugkeer naar huis.

178,30  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven