Bert Appermont (* 1973)

The Adventures of Baron Munchausen

Konzertwerk

B. Appermont: The Adventures of Baron Munchaus, Fanf (Pa+St) (0)
voorFanfare
UitgavePartituur, losse partijen
Artikelnr.1000937
Auteur / ComponistBert Appermont
Moeilijkheidgevorderd
TalenDuits, Engels, Frans, Nederlands
Maten30,5 × 22,9 cm
Uitgavejaar2012
Uitgever / ProducentBeriato Music
Productie nr.BMP12012548
ISMN9790365222681

Beschrijving

Dit werk is gebaseerd op de avonturen van Baron Munchausen. In deze verhalen beleeft de knotsgekke baron allerlei fantastische avonturen. Zo kon de baron op kanonskogels vliegen, verder rijden op een in tweeën gehakt paard, hongerige wolvenbinnenstebuiten keren of zichzelf aan zijn eigen vlecht uit een moeras trekken. Voor het schrijven van deze compositie fungeerden vier hoofdstukken uit het oorspronkelijke boek als inspiratiebron. De muziek is echter geen letterlijke uitbeelding van deze hoofdstukken, ze roept eerder een bepaalde sfeer of beeld op, vaak met eenvleugje humor.

226,20  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven