Bert Appermont (* 1973)

The Book of Genesis

Beriato Concert Works

B. Appermont: The Book of Genesis, Blaso (Part.) (0)
voor:
Harmonieorkest
Uitgave:
Partituur
Artikelnr.:
999270
Auteur / Componist:
Moeilijkheid:
gevorderd
Talen:
Duits, Engels, Frans, Nederlands
Omvang:
55 pagina’s
Uitgavejaar:
2020
Uitgever / Producent:
Productie nr.:
BMP20015708
ISMN:
9790365226153

Beschrijving

Noah’s Ark (1997) heeft in de loop der jaren zijn weg gevonden in de internationale blaasmuziekwereld en daarmee Bert Appermont een heuse sterstatus gegeven. Zijn composities worden inmiddels wereldwijd uitgevoerd en opgenomen. Vanuit zijn fascinatie voor verhalen en sagen besloot Appermont om in The Book of Genesis verschillende Bijbelse vertellingen te combineren en ze te verklanken in drie delen: ‘The Creation’, ‘Cain & Abel’ en ‘Babel’. Het is ook mogelijk om voor een wedstrijd of concert een afzonderlijk deel of twee van de delen te gebruiken; hoe dan ook zal deze luisterrijke muziek indruk maken.

48,40  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven