Bert Appermont (* 1973)

The Soldier & The Princess

Beriato Concert Works

B. Appermont: The Soldier & The Princess, Blaso (Part.) (0)
voor:
Harmonieorkest
Uitgave:
Partituur
Artikelnr.:
1000807
Auteur / Componist:
Moeilijkheid:
makkelijk
Talen:
Duits, Engels, Frans, Nederlands
Omvang:
32 pagina’s
Uitgavejaar:
2015
Uitgever / Producent:
Productie nr.:
BMP15015631
ISMN:
9790365224364

Beschrijving

Dit werk is gebaseerd op het verhaal van de soldaat en de prinses uit de film Cinema Paradiso. Het verhaal gaat over een arme soldaat die verliefd wordt op een mooie prinses. Hij heeft haar niets te bieden, maar hij slaagt erin om haar te ontmoeten en verklaart zijn liefde voor haar. Wil je weten wat er daarna gebeurt ...?

22,50  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven