Thomas Asanger (* 1988)

Medieval Dances

voor:
Harmonieorkest
Uitgave:
Partituur, losse partijen
Artikelnr.:
1132866
Auteur / Componist:
Moeilijkheid:
medium
Maten:
21 × 29,7 cm
Duur:
7:40 minuten
Uitgever / Producent:
Productie nr.:
TIE430003HA

Beschrijving

Laten we eens terugdenken aan de redenen waarom er vroeger muziek werd gemaakt en waarbij muziek werd ingezet: gezelligheid. Zonder muziek geen feest! Muziek is geen hogere vorm van kunst, maar een stuk vakmanschap. Het doel van de componist was toen en is nu nog steeds het publiek te onderhouden en te vermaken. In "Medieval Dances" heeft Thomas Asanger getracht een dans uit de Middeleeuwen uit te beelden. Het doel van Asanger in deze compositie, is net zoals hierboven al gemeld enkel het publiek te vermaken.

111,30  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven