Thomas Asanger (* 1988)

Perger Fanfare

RUNDEL Die Musizierstunde (Ensemble Time) 328

voor:
6 trompetten, pauken
Uitgave:
Partituur, losse partijen
Artikelnr.:
1677505
Auteur / Componist:
Moeilijkheid:
gevorderd
Maten:
21 × 29,7 cm
Uitgever / Producent:
Productie nr.:
MVSR5328

Beschrijving

PERGER FANFARE is een liefdesverklaring aan de geboorteplaats van de Perger-componist Thomas Asanger. Met 9.000 inwoners is de gemeente in het Mühlviertel in Opper-Oostenrijk een stad met hart. Enerzijds geniet je van het bijna dorpse karakter van de manier waarop mensen elkaar ontmoeten, anderzijds geniet je ook van de uitstekende infrastructuur op het vlak van school- en vrijetijdsactiviteiten, alsook van de economische situatie. Thomas Asanger woont nu in Allerheiligen, een paar kilometer verderop, maar is nog steeds een Perger in hart en nieren. De fanfare is bedoeld om deze verbondenheid uit te drukken.

16,90  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven