Attila

Konzertwerk

Placeholder image
voor:
Harmonieorkest
Uitgave:
Partituur, losse partijen
Artikelnr.:
999916
Uitgavejaar:
2005
Uitgever / Producent:
Productie nr.:
BMP5041267
ISMN:
9790365210435

Beschrijving

Een dynamisch werk, episch en barbaars. Opgedragen aan Attila, koning der Hunnen, die tragisch genoeg in ons collectief geheugen gegrift staat als 'de gesel van God'. Omstreeks het jaar 400 na Christus staat Attila metde Hunnen samen met enkele andere Germaanse volkeren klaar aan de grenzen van West-Europa om de Romeinen te verjagen. De geografische verschuiving der volkeren die hierop volgt, is bepalend voor de verdeling van Europa zoals wijhet vandaag kennen. Met dit spectaculaire werk stellen wij de Franse componist Olivier Boreau, die er een beduidende compositiewedstrijd mee won voor het eerst aan u voor.

137,60  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.