Basisfilters
Instrumenten
Stijl
Trefwoord
Uitgave
Leren
Taal
Moeilijkheidsgraad

Madonna – Bladmuziek & songbooks

Madonna werd in 1958 in Michigan (Verenigde Staten) geboren als Madonna Louise Ciccone en is de onbetwiste Queen of Pop. Toen in de jaren 80 haar eerste hits “Like a Virgin” en “Like a Prayer” de internationale hitlijsten bestormden, kon nog niemand vermoeden dat zij later zo’n icoon zou worden.

De zangeres, actrice, producer en regisseuse vindt zichzelf telkens weer opnieuw uit, grijpt nieuwe trends aan en geeft er een eigen draai aan. Madonna zorgde meermaals voor schandalen door controversiële thema’s zoals seksualiteit en de katholieke kerk in haar muziek te verwerken. Toen in 2005 de single “Hung Up” en de bijbehorende dansvideo uitkwamen, waren zowel de critici als het publiek onder de indruk.

Deze tijdloze artieste werkt geregeld met hedendaagse artiesten samen en het is zelden stil om haar heen. Samen met Michael Jackson en Prince, is ze één van de drie belangrijkste popartiesten ooit.

Meer popmuziek:

Placeholder image
Download artikel
Richard Page, Madonna, Richard Page, Patrick Leonard, Madonna Ciccone

I'll Remember

voor: Easy Piano

Artikelnr.: 1358573

5,30  €incl. BTW
Downloadbaar product – direct beschikbaar.
Placeholder image
Download artikel
Steve Bray, Madonna, Steve Bray, Madonna Ciccone

Into The Groove

voor: Lead Sheet

Artikelnr.: 1359364

2,65  €incl. BTW
Downloadbaar product – direct beschikbaar.
Placeholder image
Download artikel
Richard Page, Madonna, Richard Page, Pat Leonard, Madonna Ciccone

I'll Remember

voor: Easy Piano

Artikelnr.: 1361717

5,30  €incl. BTW
Downloadbaar product – direct beschikbaar.
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven