Beat it

as performed by Michael Jackson

Beat it (Pa+St) (0)
voor:
Fünfstimmig variables Bläserensemble mit Schlagzeug
Uitgave:
Partituur, losse partijen
Artikelnr.:
861470
Arrangeur:
Moeilijkheid:
medium
Uitgavejaar:
2020
Uitgever / Producent:
Productie nr.:
DHP 1206274-070
ISBN:
9789043160131
ISMN:
9790035244791

Beschrijving

De muziek van Michael Jackson, die nog altijd wordt beschouwd als de King of Pop, klinkt nog steeds door in de huidige popcultuur en muzieksmaak. Beat It is zonder twijfel een van de meest iconische songs van de jaren 1980, niet alleen vanwege de indrukwekkende videoclip die erbij hoorde, maar ook vanwege de enorme energie die ervan afspat. Dit arrangement straalt dezelfde drive en hetzelfde energieke karakter als het origineel uit.

43,30  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven