Elmer Bernstein (1922 – 2004)

The Great Escape

voorHarmonieorkest
UitgavePartituur, losse partijen
Artikelnr.245420
Auteur / ComponistElmer Bernstein
ArrangeurRoland Smeets
Moeilijkheidmedium
Duur2:30 minuten
Uitgever / ProducentHafabra
Productie nr.HAFABRA 079

Beschrijving

The Great Escape is een epische film uit de Tweede Wereldoorlog in 1963, gebaseerd op een vlucht van krijgsgevangenen uit het Britse Gemenebest uit een Duits krijgsgevangenkamp. Het belangrijkste titelmotief werd nooit gebruikt in een sigarettenreclamecampagne zoals de Magnificent Seven's, maar het was een van de meest memorabele en wijdverspreide marsen geschreven voor een film, en het was zo bekend dat het tien jaar later een integraal onderdeel werd van een Monty Python schets. Het werk is verrassend rijk aan muzikale en dramatische inhoud die de elementen van de plot en de personages mooi weergeeft.

107,30  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven