Big Band Highlights for Flute

Solo features with a live big band

Big Band Highlights for Flute, Fl (+CD) (0)Big Band Highlights for Flute, Fl (+CD) (1)Big Band Highlights for Flute, Fl (+CD) (2)

You Are the Sunshine of My Life (Demo)

You Are the Sunshine of My Life (Play-Along)

Toys, Toys (Demo)

voor:
Dwarsfluit
Uitgave:
Bladmuziek, CD
Artikelnr.:
192437
Moeilijkheid:
medium
Omvang:
32 pagina’s; 30,5 × 22,9 cm
Uitgavejaar:
2005
Uitgever / Producent:
Productie nr.:
DHP 1053814
ISBN:
9789043122306

Beschrijving

In een bigband spelen is een fantastische ervaring. In de swingende stukken van dit boek speelt de leerling zelf de hoofdrol, begeleid door een echte bigband op de cd. Bijna alle stukken zijn nieuw geschreven in de stijl van de grotebigbands, maar er passeren ook twee bekende hits de revue: het zwoele Copacabana van Barry Manilow en het schitterende You Are the Sunshine of My Life van Stevie Wonder. Op de cd zijn de features ingespeeld op verschillendeinstrumenten: op elke track staat een bepaald instrument uit de bigband centraal. Natuurlijk hoeft de solo niet precies nagespeeld te worden, er is improvisatie op de genoteerde akkoorden mogelijk.

27,50  €
Levertijd: 3–6 werkdagen (Nederland)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven