Black Horse Rag

Accordion

Placeholder image
voor:
Accordeonorkest
Uitgave:
Partituur, losse partijen
Artikelnr.:
895044
Moeilijkheid:
medium
Uitgavejaar:
1990
Uitgever / Producent:
Productie nr.:
900163
ISMN:
9790035079928

Beschrijving

Tussen 1895 en 1905 maakte het Amerikaanse publiek kennis met de unieke ‘fusion-stijl’ ragtime. De koning van de ragtime was de componist Scott Joplin, maar ook andere componisten hebben in deze expressieve, gesyncopeerde stijl geschreven.Black Horse Rag van Sjoerd van der Wal is een authentieke rag voor accordeon: gracieus en dynamisch.

48,40  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven