Jan Bosveld (* 1963)

Ceremonial Entry

J. Bosveld: Ceremonial Entry, Blaso (Pa+St) (0)
voor:
Harmonieorkest
Uitgave:
Partituur, losse partijen
Artikelnr.:
987091
Auteur / Componist:
Moeilijkheid:
zeer moeilijk
Uitgever / Producent:
Productie nr.:
GOB 000869-010
ISMN:
9790035216828

Beschrijving

Ceremonial Entry is een non-programmatisch openingswerk waarin de pauken een langzame, stuwende beweging in gang zetten ondersteund door een lang orgelpunt in de bassen. Onderbroken door signaal-achtige motieven wordt de dynamieklangzaam opgevoerd en mondt uit in een hero?sch trompetsignaal. De beweging wordt ronder en er volgt een gedeelte dat het beeld zou kunnen oproepen van galeislaven die in een ritmische cadans aan de riemen trekken. Als de langzamebeweging van het begin weer in gang wordt gezet volgt er een climax die doet denken aan "Pini di Roma" van de Italiaanse componist Ottorino Respighi. Ceremonial Entry is geschreven ter gelegenheid van het 25ste Frysk Fanfare Festival.

157,90  €
Levertijd: 2–4 weken
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven