Jan Bosveld (* 1963)

Concertino for Xylophone

J. Bosveld: Concertino for Xylophone, Blaso (Pa+St) (0)
voorHarmonieorkest
UitgavePartituur, losse partijen
Artikelnr.987037
Auteur / ComponistJan Bosveld
Moeilijkheidgevorderd
Uitgever / ProducentGobelin
Productie nr.GOB 000402-010
ISMN9790035208977

Beschrijving

Deze compositie werd geschreven in opdracht van Harmonie "Koningin Wilhelmina Wamel" ter gelegenheid van haar honderd-jarig bestaan.
Dat het een compositie voor xylofoon en harmonie-orkest is geworden ligt aan het feit dat deharmonie beschikt over een zeer talentvolle, jonge slagwerker in de persoon van Barry Jurjes.

Het stuk is zowel melodisch als harmonisch gebaseerd op vier tonen (C - Des - F - G). Ook de structuur valt uiteen in vieren:langzaam - snel - langzaam - snel.

205,80  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven