Célino Bratti

La Patrouille Verte

Accordion

C. Bratti: La Patrouille Verte, AkkOrch (Pa+St) (0)
voor:
Accordeonorkest
Uitgave:
Partituur, losse partijen
Artikelnr.:
887836
Auteur / Componist:
Moeilijkheid:
makkelijk
Uitgavejaar:
1999
Uitgever / Producent:
Productie nr.:
991547
ISMN:
9790035081648

Beschrijving

De groene heuvels en valleien in de omgeving van het Franse Lyon bieden prachtige plekken en vele paden, geschikt voor lange wandelingen en trektochten. Het is van belang dit natuurdomein te behouden. Célino Bratti bewijst de ledenvan de groene brigade een muzikale eer met La Patrouille Verte. Deze groene brigade doet haar ronde te paard, met als doel de wandelpaden in de gaten te houden en de bescherming van de natuur, de fl ora en de fauna te waarborge.

53,50  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven