George Butterworth (1885 – 1916)

The Banks of Green Willow

Fentone Brass Band Series

G. Butterworth: The Banks of Green Willow, Brassb (Part.) (0)
voorBrass band
UitgavePartituur
Artikelnr.971541
Auteur / ComponistGeorge Butterworth
Moeilijkheidgevorderd
TalenDuits, Engels, Frans, Nederlands
Omvang28 pagina’s; 30,5 × 22,9 cm
Uitgavejaar2009
Uitgever / ProducentFentone Music
Productie nr.F 974
ISMN9790230099745

Beschrijving

George Butterworth (1885-1916) was een Engels componist die op zeer jonge leeftijd stierf en maar weinig composities achterliet. Een van zijn bekendste en meest gespeelde werken is The Banks of Green Willow. Mensen die dit werk hebben bestudeerd zijn het erover eens dat Butterworth bijzonder veel in zijn mars had en een groot componist had kunnen worden als hij niet zo vroeg was gestorven. Duncan Wilsons arrangement maakt de verbeeldingskracht van Butterworth toegankelijk voor velen!

28,60  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven