Franco Cesarini (* 1961)

Ceresio

March Collection

voor:
Harmonieorkest
Uitgave:
Partituur
Artikelnr.:
958290
Auteur / Componist:
Moeilijkheid:
medium
Uitgavejaar:
2002
Uitgever / Producent:
Productie nr.:
0877-02-140 M
ISMN:
9790035025758

Beschrijving

De Ceresio, ook wel het Lago di Lugano genoemd, ligt in het subalpiene gebied tussen het Lago di Como en het Lago Maggiore. Het meer heeft een opmerkelijke, gegolfde vorm en is karakteristiek vanwege zijn onregelmatige contouren.Langs de oever zijn vele toeristische plaatsen te vinden, zoals de stad Lugano, die met zijn grote pracht de aandacht trekt. Franco Cesarini schreef deze mars in 2001 in opdracht van de politie van Lugano, ter gelegenheid van haarhonderdjarig bestaan. Maar met het vleugje latin is dit werk ook uitermate geschikt om uw publiek in de juiste stemming te brengen!

26,50  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven