Franco Cesarini (* 1961)

Piccola Suite Italiana

Mitropa Concertwork Series

voorHarmonieorkest
UitgavePartituur, losse partijen
Artikelnr.957998
Auteur / ComponistFranco Cesarini
Moeilijkheidmedium
TalenDuits, Engels, Frans, Nederlands
Maten21 × 29,7 cm
Uitgavejaar2005
Uitgever / ProducentMitropa
Productie nr.1186-05-010 M
ISMN9790035028254

Beschrijving

Voor dit werk gebruikte Cesarini het rijke repertoire van volksmuziek uit het Noord-Italiaanse Friuli Venezia Giulia. Tussen de zestiende en zeventiende eeuw werd in Friuli de ‘furlana’ ontwikkeld, een prachtige dans in een samengesteldemaatsoort die ook elders in Europa bekend werd. De volksliederen van Friuli zijn gedeeltelijk be nvloed door geestelijke muziek - met name hymnen en psalmen. De muziek van Friuli: een vruchtbare en veelzijdige bron voor decomponist van deze charmante ‘kleine Italiaanse suite’.

205,80  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven