Filip Ceunen (* 1983)

Pompeii

voorHarmonieorkest
UitgavePartituur
Artikelnr.816825
Auteur / ComponistFilip Ceunen
Moeilijkheidmedium
Omvang58 pagina’s; 30,5 × 22,9 cm
Uitgavejaar2011
Uitgever / ProducentBeriato Music
Productie nr.BMP 10095488
ISMN9790365221608

Beschrijving

Bijna tweeduizend jaar geleden bedolven onder een dikke laag as. En daardoor vandaag de dag als goed bewaarde opgraving te bewonderen: Pompeï in Italië. Met dit nieuwe concertwerk van Filip Ceunen duiken we in de geschiedenis vandeze historische stad.

In drie in elkaar overlopende delen beschrijft de componist op muzikale wijze de opbouw van de stad Pompeï, de Romeinse overheersing en natuurlijk de uitbarsting van de vulkaan Vesuvius.

Door de grote afwisselingis Pompeii bijzonder geschikt als wedstrijd- of concertwerk. Alle groepen komen goed aan bod in dit werk waar kleurrijk slagwerk, stevige passages in het koper en lyrische passages in het hout centraal staan.

53,50  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven