Benoît Chantry

Crescent Avenue

voor:
Harmonieorkest
Uitgave:
Partituur, losse partijen
Artikelnr.:
1132817
Auteur / Componist:
Moeilijkheid:
mediumgevorderd
Maten:
21 × 29,7 cm
Duur:
6:30 minuten
Uitgever / Producent:
Productie nr.:
TIE130010

Beschrijving

Het koppel Jennifer en Paul zijn beiden kunstenaars. Jennifer is beeldhouwster en Paul is schilder. Aan creativiteit ontbreekt het niet en er wordt door beiden langdurig en hard gewerkt. Dat resulteert soms in een kritische mening over elkaars creaties en leidt dan weer tot de nodige confrontaties in hun relatie. De weg naar de top is niet gemakkelijk, en er sneuvelen geregeld beeldhouwwerken of doeken in de werkplaats. Uiteindelijk blijken beide kunstenaars getalenteerd te zijn en komen de kunstwerken van zowel Paul als Jennifer terecht in het museum voor hedendaagse kunstenaars gevestigd aan de Crescent Avenue.

111,30  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven