Ruud Chermin

The New Rock Method

Methode voor altsaxofoon

R. Chermin: The New Rock Method, Asax (+2CD) (0)
voorAltsaxofoon (es)
UitgaveMuziek lesboek, 2 CD's
Artikelnr.770039
Auteur / ComponistRuud Chermin
TaalNederlands
Omvang52 pagina’s
Uitgavejaar2003
Uitgever / ProducentDe Haske
Productie nr.DHP 1033336-400
ISBN9789043118583

Beschrijving

Met The New Rock Method ontwikkelt de beginnende saxofonist een goede basis voor het saxofoonspel aan de hand van moderne muziekstijlen. Muzikale voorkennis is niet vereist. Alle belangrijke dingen komen stap voor stap aanbod: natuurlijk het spelen op de saxofoon, maar ook noten lezen, training van het gehoor, improviseren en nog veel meer.

In dit boek staan geen klassieke melodieën, maar vooral pop- en rockstukken. Van elk stuk staat een voorbeeldtrackop de cd, gevolgd door de begeleiding, waardoor het studeren een waar rockfeest wordt.

27,50  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven