Choral Music

Choral Music, Blaso (Pa+St) (0)
voor:
Harmonieorkest
Uitgave:
Partituur, losse partijen
Artikelnr.:
987134
Moeilijkheid:
medium
Uitgever / Producent:
Productie nr.:
GOB 000519-010
ISMN:
9790035210673

Beschrijving

De kleuren van het orkest, inclusief het slagwerk, komen op een bijzondere wijze tot klinken in het meeslepende Choral Music. Dat de tubaspelende componist ook een begenadigd organist is staat na het horen van Choral Music buitenkijf. Volledige opname: Introducing the Fanfare Band (Fanfarekorps Koninklijke Landmacht).

139,60  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven