Concertino for Percussion and Band

Solo-Konzert

Concertino for Percussion and Band (Pa+St) (0)
voor:
Concert Band/Harmonie and Percussion
Uitgave:
Partituur, losse partijen
Artikelnr.:
1000281
Moeilijkheid:
medium
Talen:
Duits, Engels, Frans, Nederlands
Maten:
30,5 × 22,9 cm
Uitgavejaar:
2012
Uitgever / Producent:
Productie nr.:
BMP10091489
ISMN:
9790365222124

Beschrijving

Dit uit drie delen bestaande werk is gecomponeerd in opdracht van het Nederlands sectorinstituut amateurkunst Kunstfactor, ter uitbreiding van de huidige werken voor soloslagwerker en begeleidend orkest: harmonie, fanfare of brassband. De solist moet voor een goede uitvoering van dit werk van alle markten thuis zijn, dus zowel technisch als qua speelmanier de voorgeschreven instrumenten goed beheersen. Deel 1 en 2 zijn qua solopartij meer klassiek van opzet als het gaat om instrumentkeuze en speelwijze, terwijl het laatste deel - met een set-up van meerdere zogenaamde ongestemde instrumenten - neigt naar een eerder 'hedendaagse' manier van het solistisch bespelen van slagwerk.De solist dient zich hiervan bewust te zijn bij het instuderen en uitvoeren van dit werk. (Menno Bosgra)Deel 1 is pauk en tamboerijn;Deel 2 marimba en vibrafoon;Deel 3 is set-up met: 5 ongestemde trommen (bongo's + toms), bassdrum met voet, grote floor/kleine bassdrum (liggend), cowbell op standaard, hangend bekken + Chinees bekken en snaredrum.

246,60  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven