James Curnow (* 1943)

The Young Band Collection ( Mallet perc./timpani )

Konzertwerk

J. Curnow: The Young Band Collection ( Mallet perc./tim, Mal (0)
voor:
Mallets
Uitgave:
Einzelstimme
Artikelnr.:
585586
Auteur / Componist:
Moeilijkheid:
zeer eenvoudig
Omvang:
28 pagina’s
Uitgavejaar:
2001
Uitgever / Producent:
Productie nr.:
CMP 0651-01-714
ISBN:
9789043113731
ISMN:
9790035042335
UPC:
0073999042948

Beschrijving

Ook The Young Band Collection bevat een aantal van de beste stukken van Curnow Music Press voor jeugdorkesten - uitgegeven in boekvorm. In deze publicatie vindt u stukken van James Curnow, James Hosay, Mike Hannickel, BrainConnery, Paul Curnow en Douglas Court. Ze zijn in didactisch opzicht inmiddels allemaal succesvol, maar ook als het gaat om het vasthouden van de interesse van leerlingen en de aandacht van het publiek. CMP staat bekend om kwaliteitsmuziekvoor jeugdorkesten - en die kwaliteit komt in deze uitgave zeker naar voren. De boekvorm zorgt ervoor dat u minder tijd hoeft te besteden aan het uitzoeken van muziek. De geldelijke waarde van deze collectie ligt voor dehand als u een vergelijking maakt met de prijs van een enkele set harmoniemuziek. The Young Band Collection betekent een aantrekkelijke uitbreiding van het repertoire van uw jeugdorkest.

9,20  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven