Jacob de Haan (* 1959)

Call Ot The Valley

Bad Orb Impressions
Concert and Contest Collection CBHA

voor:
Harmonieorkest
Uitgave:
Partituur, losse partijen
Artikelnr.:
618346
Auteur / Componist:
Moeilijkheid:
medium
Maten:
23 × 30,5 cm
Duur:
5:20 minuten
Uitgavejaar:
2013
Uitgever / Producent:
Productie nr.:
DHP 1135394-010
ISMN:
9790035224885

Beschrijving

De inspiratie voor dit driedelige werk gaat terug op het Internationaal Muziekfestival van de Jeugd van Europa, waarvan Jacob de Haan meerdere malen beschermheer was. Het begint bij een feestelijk marstempo, gevolgd door sacrale muziek, instrumentengroepen die op het podium spelen en een kleine mars voor koper en fluiten. Het derde deel is een optocht waarin het verdeelde orkest zich vanuit verschillende richtingen op het podium begeeft. Ook zonder de effectieve positionering van de musici is "Call of the Valley" een indrukwekkend blaasorkestwerk.

139,60  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven