Jacob de Haan (* 1959)

Golden Pass

Concert and Contest Collection CBHA

voor:
Harmonieorkest
Uitgave:
Partituur, losse partijen
Artikelnr.:
679177
Auteur / Componist:
Moeilijkheid:
medium
Maten:
23 × 30,5 cm
Duur:
3:00 minuten
Uitgavejaar:
2011
Uitgever / Producent:
Productie nr.:
DHP 1115088-010
ISMN:
9790035201718

Beschrijving

De Gouden Pass is een panoramische spoorlijn die door de Zwitserse Alpen loopt van Montreux aan het Meer van Genève naar Luzern in Midden Zwitserland. Deze compositie is een echo van de ziel van een passagier die tijdens de reis het afwisselende landschap bewondert: grazende koeien op weelderige groene weiden, traditionele chalets, prachtige bergmeeren, watervallen en indrukwekkende bergtoppen, waaronder de Brüning Pass. Is dit een realiteit of een droom? Het maakt niet uit, u reist gewoon mee!

112,10  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven