Thierry Deleruyelle (* 1983)

Adventure Land

Band Section Series

voorKoperensemble (10 stemmen), pauken, percussie
UitgavePartituur, losse partijen
Artikelnr.776036
Auteur / ComponistThierry Deleruyelle
Moeilijkheidmedium
Duur5:15 minuten
Uitgavejaar2020
Uitgever / ProducentDe Haske
Productie nr.DHP 1206291-070
ISBN9789043160490
ISMN9790035245446

Beschrijving

Adventure Land werd gecomponeerd in opdracht van de Clermont Communauté (de Franse stad Clermont-Ferrand en haar directe omgeving) en de CREA (de leiders van de lokale muziekscholen en het plaatselijke conservatorium).

Hetwas het openingswerk van een show waarin orkest, koor en acteurs zich verenigden, en die mede werd geschreven door de auteur en producent David Bulcourt. Het verhaal vindt plaats in de stad Clermont Ferrand, die door eenavonturier wordt ontdekt door middel van een reeks raadsels en belevenissen.

Adventure Land is geschreven in de vorm van een symfonische mars met een langzame, fraaie passage in het midden. Het resultaat is een dynamisch,speels stuk muziek in een stijl die doet denken aan teken- en animatiefilms.

We gebruiken YouTube om video-inhoud in te sluiten. Deze Google-service heeft zijn eigen cookies en kan gegevens over uw activiteit verzamelen. Meer informatie vindt u in de gegevensbeschermingsverklaring van de aanbieder. We hebben uw toestemming nodig om YouTube-video's weer te geven:

Bekijk YouTube-inhoud
71,30  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven