Thierry Deleruyelle (* 1983)

Children's Oak

Concert and Contest Collection CBHA

T. Deleruyelle: Children's Oak, Blasorch (Part.) (0)
voorHarmonieorkest
UitgavePartituur
Artikelnr.678848
Auteur / ComponistThierry Deleruyelle
Moeilijkheidmedium
Omvang16 pagina’s
Uitgavejaar2016
Uitgever / ProducentDe Haske
Productie nr.DHP 1165745-140
ISMN9790035234662

Beschrijving

Children’s Oak is geschreven in opdracht van het blaasorkest van het Franse Beauquesne. Dit plechtige werk is een eerbetoon aan een plaats die in de beide wereldoorlogen zwaar is getroffen. Het is geïnspireerd op de gedachte dat de gemeente Beauquesne zich moest herstellen na deze verschrikkelijke periodes uit haar geschiedenis. De titel is gebaseerd op het woord ‘beauquesne’: de mooie eikenboom. Het is een fraai langzaam stuk voor uw volgende concert dat tevens geschikt is om te werken aan frasering en intonatie. Ook is het prima muziek voor een warming-up.

24,50  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven