Johan de Meij (* 1953)

Evolution

The Music of Johan de Meij

J. de Meij: Evolution, Fanf (Part.) (0)
voor:
Fanfare
Uitgave:
Partituur
Artikelnr.:
1208786
Auteur / Componist:
Moeilijkheid:
zeer moeilijk
Omvang:
60 pagina’s
Duur:
16 minuten
Uitgavejaar:
2010
Uitgever / Producent:
Productie nr.:
AM 111-120
ISMN:
9790035087022

Beschrijving

De opdracht om een werk te componeren in het kader van het Internationale Darwin Jaar sprak bij de componist meteen tot de verbeelding. Het zou een logische keuze zijn om de roemruchte ontdekkingsreis van Darwin aan boord van hetschip ‘Beagle’ naar de Galapagoseilanden op muziek te zetten. Toch was dit de componist iets te voor de hand liggend. Hij koos liever voor een louter muzikale ontdekkingstocht, gebaseerd op het thema evolutie. In het gehele werk staatdaarom de toon E centraal. Deze loopt als een centrifugale spil door de diverse onderdelen heen. Als een muzikale Darwin onderzoekt en belicht Johan de Meij de E van alle kanten, in al zijn tonale functies en gedaantes. Een beschrijvingvan de evolutie van een thema!

53,00  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst

Aanverwante artikelen

J. de Meij: Evolution, Fanf (Pa+St)
Johan de Meij

Evolution

The Music of Johan de Meij

voor: Fanfare

Partituur, losse partijen

Artikelnr.: 1208867

279,20  €incl. BTW, plus verzendkosten
Levertijd: 1–2 weken (nl)
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven